Huidinstituut voor huidverbetering

Stralende schoonheid begint met een gezonde huid

Een huid waar je van ❤️, gegarandeerd.

Huidinstituut voor huidverbetering

Stralende schoonheid begint met een veerkrachtige huid

Een huid waar je van ❤️, gegarandeerd.

Huidinstituut voor de verbetering van jouw huid

Stralende schoonheid begint met een veerkrachtige huid

Een huid waar je van ❤️, gegarandeerd.

Huidinstituut voor de verbetering van jouw huid

Stralende schoonheid begint met een veerkrachtige huid

Een huid waar je van ❤️, gegarandeerd.

Zichtbare resultaten

Een gezonde huid zonder problemen

Professionele begeleiding

Wat is een gezonde huid?

Welkom op de reis naar een stralende huid! Ontdek de geheimen achter een perfecte teint. Van een zijdezachte textuur tot een stevige en egale uitstraling, we duiken in de wereld van een huid die niet alleen gehydrateerd is, maar ook vrij van oneffenheden. Let's glow!

Mis je die spark in je huid?

De gezondheid van je huid is hier een belangrijke factor in.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken komen veel voor. Niet elke vlek is hetzelfde; we onderscheiden verschillende soorten pigmentstoornissen. Wat ze gemeen hebben: ze kunnen je gezicht (maar ook de handen of het decolleté) behoorlijk ontsieren en heel wat jaartjes ouder maken.

Natuurlijke huidveroudering

Rimpels? Natuurlijke huidveroudering ontstaat onder onvloed van genetische en hormonale factoren. Dit verouderingsproces begint meestal vanaf de leeftijd van 25 jaar. De huid produceert minder collageen, elastine en hyaluronzuur waardoor de huidstructuur zijn stevige gevoel verliest, minder veerkrachtig is en sneller rimpels vormt.

Teveel blootstelling aan zonlicht

Huidverandering door (overmatige) blootstelling aan zonlicht wordt ook wel ‘photoaging’ genoemd. Zelfs een paar minuutjes dagelijkse blootstelling aan de zon kan merkbare huidveranderingen teweegbrengen. Fijne als diepe rimpels, groeven, een ruw oppervlak, een slappe lederachtige textuur met geelbruine kleur, een doffe teint met onregelmatige pigmentatie en uitgezette bloedvaatjes zijn allemaal gevolgen hiervan. Men schat dat 90 procent van de als cosmetisch storend ervaren veranderingen aan de verouderde huid wordt veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht.

Stress

We rennen en vliegen wat af met zijn allen. Vol gas tussen baan en gezin, van oppas naar sportschool, van laptop naar telefoon, en veel te laat naar bed. Je moet af en toe echt even ontsnappen van deze dagelijkse drukte en stress.

Andere huidproblemen

Probleemgebieden in je huid, zoals beschadigde haarvaatjes, een doffe en droge huid, acne, verslechterde huidstructuur en poriën, zorgen voor veel irritatie. Het heeft vaak te maken met een combinatie van genen en externe factoren.

DE PERFECTE AANPAK om je huid weer te laten stralen.

Wij begrijpen jouw huid en bieden wetenschappelijk bewezen behandelingen en producten aan voor:

  • Pigmentvlekken
  • Huidveroudering
  • Acne-littekens
  • Doffe huid
  • Zonneschade

Onze producten zijn zeer effectief met hoge werkstoffenconcentratie.

Niet overtuigd? Bekijk dan zeker even alle succesverhalen op onze Instagram.

1. Huidanalyse

Wij adviseren effectieve huidverbetering en verzorging. Voordat we starten, bepalen we jouw huidconditie met een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse. Deze analyse onthult objectief probleemgebieden, waardoor we een persoonlijk verzorgingsplan op maat kunnen maken.

 

Professioneel advies
Je bent in goede handen, letterlijk en figuurlijk! Met onze expertise geven we je bewezen top behandelingen en ook nog eens advies voor thuisverzorging. Zowel op korte termijn, lange termijn, en probleempjes tussendoor staan we voor je klaar. We geven je ook graag updates over de laatste ontwikkelingen in huidverbetering.

Lekker even tot rust komen
Stress is nooit goed, ook niet voor je huid. Wil je even helemaal niks moeten en niks horen, dan ben je aan het juiste adres! In onze rustgevende behandelruimtes en ontspannen sfeer komt dat helemaal goed. We hebben ook altijd wel zin in een gezellige babbel! Geef zelf aan waar je zin in hebt, dit is jouw me-time.